Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Vaša najbolja odluka ovoga ljeta! Za dame sa stilom - eliksir mladosti 21. vijeka!

Platite samo 79,90 KM za Labeffective PLACENTAe kremu za lice SPF30 + Lip Balzam za usne, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Napomene

Ponuda uključuje:
  • Labeffective PLACENTAe kremu za lice SPF30 + Lip Balzam za usne
  • Period iskoristivosti ponude je do 31.08.2018.
  • Artikli su dostupni za preuzimanje u SCC-u na etaži -1.
  • Moguća je i dostava proizvoda na adresu uz BESPLATNU dostavu u sve gradove u BiH
  • Za dostavu je potrebno da se pošalju sljedeći podaci: broj vaučera, ime i prezime, adresa i broj telefona na sljedeći e-mail: labeffective@gmail.com
  • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Nakon što su se mnoge holivudske ličnosti podmladile zahvaljujući tretmanu matičnim ćelijama, ova metoda stigla je i kod nas u formuli PLACENTAe. Idealna kombinacija koja potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, podmlađuje vašu kožu, oživljava sve procese u vašem organizmu, ostavljajući vas dugo vitalne i u snazi.

- Platite samo 79,90 KM za Labeffective PLACENTAe kremu za lice SPF30 + Lip Balzam za usne, uz BESPLATNU dostavu za sve gradove u BiH!

Opis ponude

PLACENTAe formula u potpunosti podmlađuje vaš organizam, budi vaše uspavane matične stanice i pomaže vašem organizmu u procesu samoobnove. Stare i odumrle matične stanice zamjenjuje novim i zdravim matičnim stanicama. Razlog tome je glavni sastojak formule, prirodni extrakt matičnih satnica iz placente mlade ovce.

Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci. Labeffective kuća je osmislila inovativnu i moćnu formulu za ljepotu i zdravlje, u vidu tretmana matičnim stanicama pod nazivom ANTI-AGING PLACENTAe COLLECTION, revolucionarnu formulu bezvremenske ljepote.

PLACENTAe kolekcija je BH brend koji se sastoji od više komponenti: moćne kapsule koja se pije i njege za lice u vidu hranjive i hidratantne kreme, konačne formule u vidu seruma, njege oko očiju i njege usana. Bočica ima 60 kapsula, a kreme se nalaze u pakovanjima od 75 ml., serum 30ml., njega oko očiju pakovanju od 20ml. i njega usana u pakovanju od15 ml., tretman traje 2 mjeseca koliko vam mogu trajati i proizvodi.PLACENTAe formula u potpunosti podmlađuje vaš organizam, budi vaše uspavane matične stanice i pomaže vašem organizmu u procesu samoobnove. Stare i odumrle matične stanice zamjenjuje novim i zdravim matičnim stanicama. Razlog tome je glavni sastojak formule, prirodni extrakt matičnih satnica iz placente mlade ovce.

Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci. Labeffective kuća je osmislila inovativnu i moćnu formulu za ljepotu i zdravlje, u vidu tretmana matičnim stanicama pod nazivom ANTI-AGING PLACENTAe COLLECTION, revolucionarnu formulu bezvremenske ljepote.

PLACENTAe kolekcija je BH brend koji se sastoji od više komponenti: moćne kapsule koja se pije i njege za lice u vidu hranjive i hidratantne kreme, konačne formule u vidu seruma, njege oko očiju i njege usana. Bočica ima 60 kapsula, a kreme se nalaze u pakovanjima od 75 ml., serum 30ml., njega oko očiju pakovanju od 20ml. i njega usana u pakovanju od15 ml., tretman traje 2 mjeseca koliko vam mogu trajati i proizvodi.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.