Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Ljeto na Braču - Vrhunac sezone uz ljepote Supetra!

Noćenje za do 5 osoba platite samo 26 KM CityDeal-u a ostatak od 77 EUR pri dolasku u apartmane Finka

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Jedno noćenje od 2-5 osoba u apartmanu
 • Minimalan boravak 5 ili 7 noćenja
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Period iskoristivosti vaučera je u periodu od 01.07. do 31.08.2018.
 • Rezervacija termina direktno sa ponuđačem na broj telefona: +' 385 982 34 752 ili putem emaila: ampartmanifinka@gmail.com
 • Boravišna taxa uključena u cijenu
 • U cijenu nije uključeno čišćenje po apartmanu 15 EUR
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik kupio vaučer a nije iskoristio u navedenom roku ili je izvršio rezervaciju a nije dosao, ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Supetar je mali grad na ostrvu Braču i ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom.

Iz grada polazi glavnina trajekta i brzih brodova koji Brač povezuje sa kopnom. Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom.

Opis ponude

Apartmani Finka su namjenjeni za 2+3 osobe. Veličina apartmana je oko 52m2. Apartman se sastoji od jedne sobe sa bračnim krevetom, dnevnog boravka sa sjedećom garniturom koja se može pretvoriti u dodatni ležaj, potpuno opremljene kuhinje i kupatila sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju terasa sa pogledom na more, televizija sa satelitskim programima, WiFi, roštilj i parking. Veš mašina na upit. Apartmani su opremljeni klima uređajima (u sobi i dnevnom boravku).

Centar grada i more su udaljeni samo 5 minutnim hodom. U neposrednoj okolini apartmana se nalaze: trgovine, kafići, restorani, teniska igrališta, bazeni, banka, pošta, park za djecu i poznate šljunčane, pješčane i stjenovite plaže. Za sve koji uživaju u avanturi, mogu se zabaviti sa raznim vodenim aktivnostima koje grad Supetar nudi!

Najlakši put do Brača ovisi o tome čime putujete i smjeru dolaska. Ako putujete autom, autobusom ili vozom, svakako trebate doći u Split ili Makarsku u srednjoj Dalmaciji, odakle možete nastaviti trajektom. 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.