Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Black Friday - Wellness uživanje na Jahorini! Odmorite se u luksuznom hotelu Lavina 4*

Noćenje sa doručkom uz korištenje wellnessa za dvije osobe za samo 79 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje: Noćenje za dvije osobe sa doručkom uz korištenje wellnessa i bicikla
 • Mogućnost korištenja isključivo radnim danima (od nedelje do petka)
 • Period iskoristivosti ponude je do 30.09.2017
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši direktno sa ponuđačem na broj telefona: +387 33 943 150 ili putem emaila: info@citydeal.ba
 • Rezervacije se vrše isključivo u skladu sa raspoloživim kapacitetima, prije kupovine obavezno izvršiti rezervaciju željenog termina. Molimo Vas da rezervišite Vaš termin na vrijeme.
 • Check in od 15:00h, check out do 11h. 
 • U cijenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje u iznosi od 2.50 KM po osobi po danu, i plaća se po dolasku u hotel. 
 • U cijenu uključeno: parking, internet i grijanje.
 • Jedno dijete do 5 godina boravi gratis.
 • Doplata za djecu od 5 do 12 godina iznosi 25 KM. 
 • Doplata za treću odraslu osobu iznosi 35 KM.
 • Doplata za apartman iznosi 40 KM.
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najkasnije 48h ranije.
 • Vaučeri se mogu spajati.
 • Vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Hotel Lavina je smješten između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja. U prostranom hotelskom restoranu, možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Svakog dana glavni kuhar će se pobrinuti da za obrok imate novi uzbudljiv ukus hrane pripremljen na specifičan način. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje (azijska, francuska, italijanska kuhinja).

- Noćenje sa doručkom uz korištenje wellnessa za dvije osobe za samo 79 KM

Opis ponude

U našem prostranom hotelskom restoranu možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje (azijska, francuska i italijanska kuhinja).

Restoran sadrži 120 sjedećih mjesta, dok je optimalan kapacitet kluba za komforno uživanje u noćnom provodu oko 150 posjetilaca.

Hotel Lavina organizuje tematske večeri zabavne, pop, rock, klubske muzike, ali je naš najveći kvalitet gostovanje popularnih bendova i grupa.
Predivna olimpijska planina Jahorina čeka na Vas! 
Savršen vikend za dvoje sada Vam je na dohvat ruke uz Citydeal i hotel Lavinu. 

Wellness centar hotela Lavina gostima nudi jedinstven i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu,veliki broj programa za relaksaciju, oslobađanje od stresa, usluge korištenja saune, parnog kupatila ili jacuzzi kade.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahtijeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.