Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Wellness vikend na prekrasnom Sljemenu u hotelu Tomislavov dom 3*

Noćenje sa doručkom za dvije osobe, uz neograničeno korištenje fitness-a i bazena + masaža u trajanju od 30 minuta, za samo 126 KM!

Napomene

U ponudu uključeno:
 • Noćenje za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi, sa doručkom
 • Masaža u trajanju od 30 minuta po osobi, uz rezervaciju termina
 • Ulazak u saunu uz rezervaciju termina
 • Neograničeno korištenje bazena i fitness-a
 • Ponuda se može iskoristiti do 15.04.2018. godine
 • Obavezna predrezervacija i provjera termina raspoloživosti putem e-maila tomislavov.dom@zgh.hr ili telefona na +385 1 4560-400
 • Taxa nije uključena u cijenu i iznosi 8,00 kn te 1,00 kn za hotelsko osiguranje osoba/noć (plaćnja e se vrši na recepciji hotela)
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je kupac izvršio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao rezervaciju.
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.

- Noćenje sa doručkom za dvije osobe, uz neograničeno korištenje fitness-a i bazena + masaža u trajanju od 30 minuta, za samo 126 KM!

Opis ponude

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima. Pored usluge kvalitetnog smještaja hotel Tomislavov dom Vam nudi i mogućnost korištenja fitnessa, saune, jacuzzija te hotelskog bazena s mogućnošću protustrujnog plivanja. Tri suvremeno opremljene kongresne dvorane ukupnog kapaciteta 220 mjesta, idealne su za organiziranje poslovnih susreta, seminara, prezentacija, banketa i svadbenih svečanosti. Na usluzi Vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.