Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Začinite svoj latte omiljenim citatom, čak i fotografijom u Cafe-u Kod Broja 1!

Latte print kafa (print slike ili teksta po želji na Vašoj kafi) i muffin za dvije osobe za SAMO 8 KM!

Napomene

  • Ponuda uključuje:
  • Latte print kafa (print slike ili teksta po želji na Vašoj kafi) i muffin za dvije osobe
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.01.2019. godine
  • Cafe Kod Broja 1 nalazi se na adresi: Gazi Husrev Begova 12.
  • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Lociran u samom srcu starog dijela Sarajeva Cafe Kod Broja 1 je mjesto okupljanja ljubitelja lijepog ambijenta, dobre kafe, kao i ostalih lijepih mirisa, okusa, slastica te ukusnih snackova.
Sam Cafe je osmišljen kao neka vrsta omaža popularnom stripu Alan Ford uz koji su rasle i stasavale generacije mladih na prostorima bivše Jugoslavije, tako da će ljubitelji stripa također moći uživati što u ugodnoj atmosferi, što u stripovima koji će
biti na raspolaganju za čitanje svim posjetiocima.

Lijep ambijent, izvrsna lokacija, dobra usluga, dobra kafa, osvježavajuća pića, ukusni snackovi, ugodna muzika i lijepo društvo su razlozi zbog kojih ovo mjesto treba biti na listi cafe-a koje neizostavno treba posjetiti.

Latte print kafa (print slike ili teksta po želji na Vašoj kafi) i muffin za dvije osobe za SAMO 8 KM!

Opis ponude

Kada se na jednom tako malenom mjestu nađe toliko kultura, vjera i nacija, tek tada otkrijete kakva sve bogatstva krije ovaj maleni planet. A zaigrano Sarajevo svoj šarm može upravo zahvaliti šarenilu Orijenta, Balkana i zapada, zbog kojih je postao jedna od najživopisnijih prijestolnica Europe.

Mnogobrojni su razlozi zašto iz godine u godinu sve više gostiju posjeti Sarajevo i uživa u njegovim čarima. Bogato kulturno-historijsko naslijeđe, prelijepo prirodno okruženje, izvrsna gastronomska ponuda, gostoljubivost domaćina, bogat kulturni život, zanimljiv noćni život, povoljne cijene, povoljan geografski položaj, sve su to razlozi zašto trebate posetiti ovaj grad što prije.
DOBRODOŠLI U SARAJEVO!


marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Lociran u samom srcu starog dijela Sarajeva Cafe Kod Broja 1 je mjesto okupljanja ljubitelja lijepog ambijenta, dobre kafe, kao i ostalih mirisa, okusa, slastica te ukusnih snackova. Sam Cafe je osmišljen kao neka vrsta omaža popularnom stripu Alan Ford uz koje su rasle i stasavale generacije mladih na prostorima bivše Jugoslavije, tako da će ljubitelji stripa također moći uživati što u ugodnoj atmosferi, što u stripovima koji će biti na raspolaganju za čitanje svim posjetiocima. Lijep ambijent, izvrsna lokacija, dobra usluga, dobra kafa, osvježavajuća pića, ukusni snackovi, ugodna muzika i lijepo društvo su razlozi zbog kojih ovo mjesto treba biti na listi Cafe-a koje neizostavno treba posjetiti i njemu se vraćati.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.