Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Za miran ljetni odmor u opuštajućem ambijentu izaberite Petrovac na Moru!

5 noćenja za dvije osobe uz uključen POLUPANSION platite samo 92 KM CityDeal-u a ostatak od 184 € po dolasku u apartman Šumice!

Napomene

 • Ponuda uključuje pet noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona
 • U ponudu uključeno i:
  - besplatan parking
  - internet
 • Rok iskoristivosti vaučera je od 15.07. do 25.08.2018
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: 00382 68 762 407 ili putem emaila: monadoo.budva@gmail.com
 • Jedno dijete do 6 godina boravi besplatno
 • Check in od 14h, Check out do 12h
 • Boravišna taxa nije uključena u cijenu
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao u roku 24 h
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Plaža Buljarica se nalazi na 2 kilometra udaljenosti od Petrovca u pravcu Bara, dužine je oko 2400 metara. Ova plaža je druga po veličini na crnogorskom primorju ( posle ulcinjske ) , a najveća u budvanskoj rivijeri.

Ovo je idealno mjesto ukoliko želite da izbjegnete velike gužve u sredini turističke sezone jer, iako je plaža odlično posjećena, ne morate brinuti gdje ćete postaviti suncobran.

5 noćenja za dvije osobe uz uključen POLUPANSION platite samo 92 KM CityDeal-u a ostatak od 184 € po dolasku u apartman Šumice!

Opis ponude

Pansion Šumice je porodični restoran, nalazi se u prigradskom naselju Buljarica, na glavnom magistralnom putu, udaljen 500 metara od plaže (plaža u Buljarici je druga po veličini na crnogorskom primorju, duga 2 km, nudi sve vrste usluga počevši od restorana, plažnih barova do ležaljki kao slobodnog mjesta za kupace). 

U okviru svojih usluga nudimo vam smještaj i ishranu. Ishrana se bazira na polupansionu, što podrazumijeva doručak i večeru, koji sadrže više vrsta jela koja su svježe servirana i poslužena po vašem izboru. Sto se tiče smještaja svaka soba ima zasebno kupatilo, TV i klimu.

Posjedujemo parking za svoje goste. Boravak kod nas vam nudi odmor daleko od buke, a u isto vrijeme turistička metropola Budva ko i zanimljivi gradovi za posjetu poput Petrovca i Bara su vam na dohvat ruke.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.