Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Za prvi maj u GARDALAND Vas vodi GALILEO travel! 4 dana/2 noćenja!

Posjetite Gardaland i platite samo 249 KM uz uključen prijevoz i noćenje! 

Napomene

Za realizaciju putovanja potrebno 20 kupljenih vaučera
Termin putovanja 27.04 do 01.05.2018. godine 
CIJENA UKLJUČUJE:
- Prijevoz autobusima visoke turističke klase, 
- Troškove organizacije putovanja, 
- Usluge pratioca/vodiča grupe,
- Gratis obilazak Verone 
- 2 noćenja na bazi polupansiona u 1/2 sobama u hotelu 3 okolina Lago di Garde,

UZ DOPLATU:
- FakultativnI izleti: Parco Natura Viva 15,00€, Gardaland 30,00€ (ukoliko izvršite 
   rezervaciju ulaznice prilikom uplate aranžmana u agenciji do 20 dana prije polaska, u protivnom  
   ulaznica košta 35,00€)
- Posjeta Veneciji  15,00€, Sirmione 10€,
- Boravišna taksa koja se plaća na recepciji  hotela 1,50€ noć  po osobi,
- Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje  6,00 KM do 60 godina starosti,
- Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje preko 60 godina starosti iznosi 16,00KM,
- Doplata za 1/1 sobu 80,00 KM.

Obavezno ponijeti isprintan vaučer na uvid
Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznačajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije. Veliki izbor atrakcija i predstava u stanju je zadovoljiti raznolike grupe posetilaca, od onih najmlađih do onih u trećem životnom dobu. Gardaland SEA LIFE Aquarium je prvi tematski akvarijum u Italiji. U njemu možete otkriti bogatsvo podvodnog sveta reka i morskih voda. Sea Life detaljno prikazuje podvodni svet, počevši od reke Sarca, nastavljajući na Jezero Garda, da bi vas zatim odveli do Crvenog mora i Indijskog okeana. Možete uživati u razgledanju 37 akvarijuma s više od 5,000 vrsta.


Posjetite Gardaland i platite samo 249 KM uz uključen prijevoz i noćenje! 

Opis ponude

1. DAN, Petak (27.04.2018), Sarajevo
Okupljanje putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak autobusa u 19:00h. Noćna vožnja preko BiH, Hrvatske i Slovenije do Italije.

2. DAN, Subota  (28.04.2018), Verona – Parco Natura Viva – Bussolengo
Dolazak u Veronu u proijepodnevnim satima. Po dolasku u Veronu slijedi obilazak grada sa vodičem: trg Bra, Rimski Amfiteatar, palazzo Barbieri, Gran Guardia, trg Erbe, Domus Mercatorum, palazzo del Comune, tore del Lamberti, trg Signoria, grobnica porodice Schaliggeri, Julijna kuća. Slobodno vrijeme u centru grada. U dogovoreno vrijeme polazak prema Safari parku. Ovaj Safari park se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. Park godišnje posjeti preko pola miliona turista. Nakon posjete parku, vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN, Nedjelja (29.04.2018), Bussolengo – Gardaland – Sirmione
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u Gardaland. Uživajte u cjelodnevnom izletu i posjetite brojne atrakcije koje se nalaze u ovom zabavnom parku: Raptor, Blue Tornado, Mammut, Colorado Boat, Sequoia Adventure, Space Vertigo, 4D Avantura. Polazak. Povratak u hotel. Večera. U večernjim satima  fakultativni odlazak  u Sirmione, , mali srednjovjekovni gradić na obali jezera Garda. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, Ponedjeljak (30.04.2018), Bussolengo –Venecija  – BiH
Doručak. Check out iz hotela i polazak prema Veneciji. U prijepodnevnim satima dolazak u luku Punta Sabbionni, odakle nastavljamo brodom prema Veneciji. Po dolasku u Veneciju slijedi obilazak grada u pratnji stručnih vodiča: crkva della Pieta, spomenik Vittoriu Emanuele II, zatvor i palazzo Ducale, most uzdaha, trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka, Sansovinijeva biblioteka, Campanile,  Procuratie, i na kraju obilaska most Rialto.Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje sa gradom. U dogovoru sa vodićem polazak prema Bosni i Hercegovini.   

5.DAN, Ponedjeljak (01.05.2017), BiH 
Dolazak u Bosnu i Hercegovinu u ranim jutarnjim satima.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Turistička agencija Galileo Travel u svom dugogodišnjem radu bavi se: organizacijom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu, organizacijom ljetovanja i zimovanja, sajmova u zemlji i inostranstvu, đačkih ekskurzija, škola u prirodi, obezbjeđenjem prevoza i smještaja za međunarodne kongrese, receptivnim turizmom ( prihvat grupa i pojedinaca, transferi, smještaj, vodička služba itd. ). Zahvaljujući iskusnim i kvalitetnim kadrovima, kao i načinima rada i poslovanja po propisu svjetskog marketinga, putnička agencija Galileo Travel, se svrstala među najkvalitetnije putničke agencije u Bosni i Hercegovini. Cilj nam je iz godine u godinu, proširivati ponudu i pri tome zadržati i unaprijediti postojeći kvalitet.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.