Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Za Vaše zdravlje najbolje će se pobrinuti Medicinski centar SPORTICUS!

Platite samo 55 KM umjesto 130 KM i priuštite sebi specijalistički pregled, termografiju + limfnu drenažu 60min! Ponuda koju ne smijete propustiti! Mislite na Vaše zdravlje! 

Napomene

Ponuda uključuje:
Specijalistički pregled, termografija + limfna drenaža 60min 
- Nakon kupovine vaučera obavezna je najava i rezervacija na broj telefona: 061 721 144 ili 033 202 502
- Rok važenja vaučera je do mjesec dana nakon kupovine
- Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
- Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Medicinski centar „Sporticus“ čini tim stručnjaka (uključujući i vanjske saradnike) spreman da u svakom trenutku svojim znanjem, iskustvom, stpljenjem i ljubaznošću brine o Vašem zdravlju poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svijetske zdravstvene organizacije. Prijem pacijenata obavlja se u opremljenom i toplom ambijentu, u kojem ćete se uvijek osjećati prijatno i biti dobrodošli.                                                          
MC „Sporticus“ nudi usluge dijagnostike, rehabilitacije i fizikalne terapije, kao što su kineziterapija – terapija pokretom, elektroterapija, magneto i laser terapija, svjetlosna terapija, sve vrste masaža, posebne programe za prevenciju bolnih sindroma vrata i donjih leđa, prevenciju i rehabilitaciju sportskih povreda, posebne programe za prevenciju i rehabilitaciju razvojnih deformiteta kao što su skolioza, kizofa i „ravna stopala“.

Od jedinstvenih metoda u BiH i jugoistočnoj Europi nudimo kompjuterske analize posturalnog statusa, 3D analizu „stanja“ stopala i potkoljenica (3D PEDOBAROGRAFIJA), TERMOGRAFSKA – infrared analiza nervnog sistema kičmenog stuba, (upala korijena nerava kičmenog stuba), kompjuterska analiza mobilnosti zglobova i mišića (Mobee FIT), kompjuterska analiza hoda, trčanja i ravnoteže (balansa).

Platite samo 55 KM umjesto 130 KM i priuštite sebi specijalistički pregled, termografiju + limfnu drenažu 60min! Ponuda koju ne smijete propustiti! Mislite na Vaše zdravlje! 

Opis ponude

Termografija
Termografija je pouzdan i bezbolan test koji mjeri infracrvenu toplotu emitovanu sa površine tijela; bez upotrebe zračenja. Pokazuje i područja iritacije nerva. Obzirom da zdravlje nervnog sistema može odrediti zdravlje čitavog tijela, ovaj pregled pruža informacije koje su veoma značajne za Vašu brigu. Nervi putuju od mozga, niz kičmu kako bi utjecali na razne organe u tijelu, uključujući oči, uši, pluća, bubrege, kožu i čak i srce.

Aparaturna limfna drenaža
Limfna drenaža je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Vrši deblokadu limfnih kanala i krvnih sudova, što dovodi do prirodnog protoka limfe iz perifernih dijelova tijela, tako da dolazi do smanjenja otoka i bolova prouzrokovanih pretjeranom količinom limfe i metabolita u tijelu. Ima povoljan efekat na nervni, mišićni i imuni sistem.
Regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva, npr. kod osteoporoze i ukočenih zglobova. Koristan tretman i kod skidanja celulita.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Medicinski centar „Sporticus“ koristi najsavremeniju opremu i znanje iz oblasti fizikalne medicine, koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju. Pratimo najnovije trendove i medicinska dostignuća, učestvujemo na brojnim edukacijama i seminarima iz oblasti sportske medicine, fizijatrije i rehabilitacije, te iz oblasti kondicioniranja.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.