Zatvori

Prodajno mjesto:

SCC (etaža -1)
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00h do 22:00h
Telefon: +387 33 943-150
E-mail: info@citydeal.ba

Zagreb nam i ove godine donosi bajkovit Advent ugođaj mnogobrojnim sadržajima u srcu grada!

Platite SAMO 93 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu!

Napomene

 • Ponuda uključuje jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona: +385 16 003 600 ili na e-mail: info@themoviehotel.com
 • U ponudu uključeno: internet priključak u svim sobama, klima, grijanje, čišćenje i besplatan parking
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2018. godine
 • Check in od 14h, Check out do 12h
 • Boravak za djecu ako spavaju sa roditeljima – GRATIS
 • Za treći krevet nadoplata 100kn po danu
 • Taxa nije uključena u cijenu i iznosi 7kn osoba/dan. Za djecu od 12 do 18 godina 3,5kn dan
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Advent u Zagrebu najbolji je u Europi!!! Zagreb nam i ove godine donosi bajkovit božićni ugođaj mnogobrojnim sadržajima u srcu grada.
Zvuci zvončića i ostalih slatkih melodija, razni mirisi kuhanog vina i ostalih brojnih domaćih delicija kao i pregršt zanimljivih događanja i manifestacija očekuje Vas u Zagrebu – najboljoj adventskoj europskoj destinaciji!

Odlična klopa i super zabava čekaju Vas gotovo na svakom ćošku, stoga krenite u istraživanje i uživajte u prekrasnom božičnom raspoloženju u najboljem društvu!

Opis ponude

The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana našim gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).
U mogućnosti smo organizirati ručkove, domjenke, svadbe, ukupnog kapaciteta do 500 osoba. Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskim TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete.
Osoblje The Movie hotela sa veseljem očekuje Vaš dolazak!
The Movie Hotel u Zagrebu je blizu sjecišta dviju velikih prometnica koje povezuju istočni i zapadni dio grada (Ljubljanska, tj. Slavonska avenija) te centar s južnim, Novim Zagrebom preko Jadranskog mosta (Savska cesta).
Sam Hotel se nalazi na Savskoj cesti broj 141 i najlakše se do njega dolazi upravo vožnjom Savskom cestom južno (prema Savi) od križanja sa Ljubljanskom (Slavonske) avenijom, tj. vožnjom sjeverno od Jadranskog mosta. Hotel se nalazi na istočnoj strani ceste.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.