Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Zagreb, nova zvijezda na turističkoj karti Evrope! (2 noćenja)

Platite 154 KM umjesto 314 KM za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu!

Napomene

Ponuda uključuje:
 • Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe
 • Rezervacija termina kao i provjera raspoloživosti se vrši na broj telefona:  +38514400680 ili na e-mail: info@themoviehotel.com
 • Internet priključak u svim sobama, klima, grijanje, čišćenje i besplatan parking
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.08.2018
 • Check in od 14:00h, Check out do 12:00h
 • Boravak za djecu ako spavaju sa roditeljima – GRATIS
 • Za treći krevet nadoplata 100kn po danu
 • Taksa nije uključena u cijenu i iznosi 7kn osoba/dan. Za djecu od 12 do 18 godina 3,5kn dan
 • Vaučer se smatra iskorištenim u koliko je korisnik rezervisao termin a nije došao ili otkazao 48h prije
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

The Movie Hotel je moderan tematski hotel smješten blizu sjecišta dvije velike prometnice koje povezuju istočni i zapadni dio grada. Hotel nudi 20 lijepo opremljenih soba modernog dizajna, svojim položajem, te blizinom autobuske i tramvajske stanice ispred samog hotela omogućuje jednostavan pristup svim djelovima grada. Hotel je ukrašen sa preko 1000 orginalnih slika poznatih glumaca sa filmskih festivala u Berlinu, Cannesu, Veneciji i L.A-u, a svaka soba nosi ime nekog poznatog svjetskog glumca. 


- Platite 154 KM umjesto 314 KM za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu!

Opis ponude

The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. 
"U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana našim gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran). U mogućnosti smo organizirati ručkove, domjenke, svadbe, ukupnog kapaciteta do 500 osoba."
Hotel posjeduje i vlastiti parking. Ispred hotela je tramvajska stanica, te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskim TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete.
Osoblje The Movie hotela sa veseljem očekuje Vaš dolazak!

Sam Hotel se nalazi na Savskoj cesti broj 141 i najlakše se do njega dolazi upravo vožnjom Savskom cestom južno (prema Savi) od križanja sa Ljubljanskom (Slavonske) avenijom, tj. vožnjom sjeverno od Jadranskog mosta. Hotel se nalazi na istočnoj strani ceste.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.