Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Zaplovite turskim obalama mediterana sa CityDeal-om!

Gulet Marmaris-Fetije-Marmaris sa odmorom u Marmarisu 11 dana/10 noći sa avio prevozom platite 1280 KM!

Napomene

 • Termin putovanja: 01.07.-11.07.2018.
 • U cijenu aranžmana je uračunato: 
 • Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman – Beograd 
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Dalamanu do izabranog hotela, u odlasku i povratku, transfer hotel-marina-hotel
 • Smještaj na guletima na bazi punog pansiona. Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). 
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.
 • U cijenu aranžmana nije uračunato: 
 • Rezervacioni dio aranžmana od 33 KM po osobi 
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 32.70eur. Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni dio paket aranžmana, samim tim je i njihova promjena dozvoljena do momenta polaska. 
 • Doplata za gorivo YQ taksa 10 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.
 • Prije kupovine vaučera obavezna je provjera raspoloživosti i rezervacija na email citydealtravel@gmail.com ili na broj telefona +387 33 950 397 i +387 61 205 096
 • Kupljeni vaučeri se ne mogu stornirati.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Marmaris je jedno od primamljivih mjesta za turiste svih starosnih dobi, veliki grad sa bogatom okolinom, gdje svako od nas može naći ono što ga zanima. Pogodan je za ljubitelje istorije, avanture, noćnog provoda ili samo uživanja na plažama. Sa svojim bujnim zelenilom i prelijepom prirodom koja ga okružuje, glavni je rival na turskoj zapadnoj obali. 

Gulet Marmaris-Fetije-Marmaris sa odmorom u Marmarisu 11 dana/10 noći sa avio prevozom platite 1280 KM!

Opis ponude

PROGRAM PUTOVANJA 
1. dan BEOGRAD – MARMARIS (aerodrom Dalaman 95 km) Sastanak putnika na aerodromu „NikolaTesla" i polijetanje u ranim jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Sletanje u Dalaman poslije dva sata leta. Transfer autobusom od aerodroma do marine u Marmarisu. Smještaj na gulet poslije 16:00h. Noćenje.

 2.-7.dan KRSTARENJE MARMARIS – FETIJE – MARMARIS Boravak na guletu na bazi punog pansiona. Prva i poslednja noć su u marini u Marmarisu, četvrta noć u marini u Fetiju. Ostali dani su u najlepšim zalivima i ostrvcima na potezu između Marmarisa i Fetija: Godžek, Sarsala, Paradise Island... 

8.-10.dan MARMARIS Doručak. Transfer iz marine u Marmarisu do hotela. Smještaj i boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vrijeme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11.dan MARMARIS - BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodroma u Dalamanu. Polijetanje za Beograd. Dolazak u Beograd poslije dva sata leta.

OPISI HOTELA: SOL BEACH HOTEL 3*, Marmaris - Udaljen je 90 km od aerodroma u Dalamanu, 135 km od bodrumskog aerodroma. Izgradjen je 1985. godine, renoviran 2012. godine. Ovaj hotel modernog dizajna, nalazi se na 2 km od centra Marmarisa i namenjen je samo za goste starije od 16 godina. Pozicioniran je direktno na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela. Usluga je na bazi all inclusive koncepta. 

POSEIDON HOTEL 4*, Marmaris - Nalazi se na 90 km od aerodroma u Dalamanu, 135 km od bodrumskog aerodroma, a na oko 2 km od centra Marmarisa. Smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži koja je nagrađena plavom zastavom. Usluga je na bazi polupansiona, u cenu je uračunato: doručak i večera (švedski sto), korišćenje ležaljki, peškira i suncobrana na bazenu i plaži, bežični internet u lobiju i barovima.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.