Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Započnite svako jutro sa ukusnim prepečenim pecivom uz Sencor toster iz Printex-a!

Platite samo 33 KM za SENCOR Toster sendvič/gril iz Printexa!

Napomene

Ponuda uključuje: 
SENCOR Toster sendvič/gril SPG 3100WH Panini
- Period iskoristivosti ponude je do 30.11.2017.
Proizvod se može preuzeti isključivo na adresi Hasana Sušića 9-11. 
- Obavezno ponijeti vaučer prilikom preuzimanja proizvoda. 
- Broj vaučera u ponudi je ograničen.

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Pogodno za pečenje mesa, ribe, povrća, itd. Lagan i vrlo prenosiv ispunjava zdrave uslove na grilu (moguće prženje bez dodavanja ulja). Rebrasta roštilj ploča za pražnjenje bez masti i vode. Automatska regulacija temperature sa svjetlosnim indikatorom (100-220 ° C). Non-stick površina za roštiljanje. 

Odvojiva posuda za ulje.
Roštilj ploča dimenzije (širina x dubina): 26 x 17,6cm. Lako za čišćenje jednostavnim brisanjem s papirnatim ručnikom. Toplinski izolirana drška. Opcija za spremanje u okomitom položaju. 
Anti-slip noge skladištenje kabela za napajanje u bazi. 
Zaštita od pregrijavanja (termički osigurač). Snaga 1000 W

Opis ponude

Firma Printex osnovana je kao preduzeće u privatnom vlasništvu 1987 godine. Od samog početka se bavi plasmanom računara i računarske opreme, kao i računarskim i komunikacijskim inženjeringom.

Sredinom 1995-te nastavlja sa radom zastupajući renomirane firme od kojih su to danas: Acer, BitDefender, Club 3D, Fortron Source Power, JVC, NComputing, OKI, Palit za područje Bosne i Hercegovine. Trenutno zapošljava 15 radnika sa stalnom tendencijom rasta. Posebnu pažnju poklanja stručnoj podršci korisnicima, pa u svom sastavu posjeduje tehnički centar sa odjeljenjima za isporuku opreme, integraciju sistema, tehnički servis, tehničku podršku i vruču telefonsku liniju za pomoć korisnicima.

Zastupljenost izvan Kantona Sarajevo je obezbjeđena putem vlastite mreže dilera, firmi koje posluju po normama Printexa. Po standardima naših inostranih principala, Printex je dužan držati se propisanih zapadnih normi poslovanja i pružati maksimalnu stručnu podršku korisnicima na svom tržištu putem redovnog školovanja svojih servisera i inženjera u školskim centrima principala.

marketing
Array
(
    [site_language] => en
)

Firma Printex je osnovana kao preduzeće u privatnom vlasništvu 1987 godine. Od samoga početka se bavi plasmanom računara i računarske opreme, kao i računarskim i komunikacijskim inženjeringom.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.