Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Zdrav i blistav osmijeh pronađite u stomatološkoj ordinaciji Floss&Gloss!

Kompletan pregled, tretman za kamenac, čišćenje i poliranje za samo 21 KM

Napomene

 • Ponuda uključuje:
  - stomatološki pregled
  - pregled intraoralnom kamerom
  - uklanjanje zubnog kamenca i pigmentacija ultrazvukom ili airflow metodom
  - interdentalno čišćenje
  - poliranje zuba i 
  - konsultacije
 • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i neograničen broj vaučera na poklon
 • Uz kupljeni vaučer postajete članovi stomatološke ordinacije „Floss&Gloss“ i ulazite u program besplatnih šestomjesečnih pregleda
 • Obavezna je telefonska najava dolaska i rezervacija termina, na brojeve telefona +387 33 835 086 isključivo svakim radnim danom od 10:00-18:00 sati. ili mailom na info@flossandgloss.ba
 • Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju, u protivnom će biti moguće koristiti samo preostale termine.
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2018. godine
 • Vaučer se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik kupio vaučer a nije iskoristio u navedenom periodu
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Odlična ponuda uz stručno osoblje, vrhunsku tehnologiju i ugodan ambijent i više je nego dovoljan razlog da baš sada povedete više računa o dentalnom zdravlju i higijeni na kojoj će vam mnogi pozavidjeti. 

- Stomatološki pregled, pregled intraoralnom kamerom, uklanjanje zubnog kamenca i pigmentacija ultrazvukom ili airflow metodoma, interdentalno čišćenje, poliranje i konsultacije platite samo 21 KM 

Ovaj paket stomatoloških usluga jednostavno ne smijete propustiti. U ordinaciji ćete se osjećati ugodno, a stomatolozi  će iskoristiti svoje znanje, sposobnosti i iskustvo kako biste se vratili kući sa osmijehom na licu. Svakom pacijentu pristupa se individualno, vodeći računa o pacijentovim željama, potrebama i mogućnostima. Cilj je da pacijent zajedno sa stomatološkim timom sudjeluje pri izboru optimalnog rješenja.

Opis ponude
Savjetovanje stomatologa o postojećem stanju će Vam biti uveliko korisno jer preventivna briga je iznimno važna. Uklanjanje kamenca pomoću ultrazvučne sonde skida kamenac i nečistoća, a zub ostaje gladak i sjajan. Poliranjem i uklanjanjem naslaga postiže se glatkoća površine cakline i uklanjaju se površinska obojenja. Pjeskarenje zubi uklanja nakupine mekih naslaga i pigmenata sa zubi vraćajući zubima njihovu prirodnu boju i sjaj. Interdentalno čišćenje odnosi se na uklanjanje nečistoća na prostoru između zuba, mehanički i ručno. Tretman se može obaviti na zubima s navlakom, a i kod osoba koje nose s aparatić.

Vrijeme je za lijepe i zdrave zube! 

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

Ordinacija Floss&Gloss se nalazi u ulici Alipašina 7, na prvom spratu, prekoputa kina Radnik i Privredne banke. Ordinacija je vidljiva s glavne saobračajnice i vrlo lako se može pronaći.

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.