Zatvori

Prodajna mjesta:

SCC - sprat -1
svaki dan od 10h - 22h
tel +387 33 943-150

BBI - sprat 0
od 09:00h - 17:00h
Subotom od 10h -14h
Nedjelja neradna
tel +387 33 951-559

Zdrava, sjajna i zanosna kosa - novootvoreni salon MAGIC!

Za samo 15 KM vratite Vašoj kosi stari sjaj - pranje, šišanje i feniranje! 

Napomene

 • Ponuda uključuje: pranje, šišanje i feniranje kose 
 • Iskoristivost vaučera je u periodu do 31.07.2018. godine.
 • Ponuda se može iskoristiti na adresi Vilovacka bb
  71440 Hadzici
  u sklopu Tarčin Forest resorta uz obaveznu rezervaciju na broj telefona 061 543-946 , 062/377-874
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj vaučera
 • Vaučeri se ne mogu stornirati

Načini plaćanja

Dragi kupci, ponude možete kupiti MasterCard, Maestro i Visa karticom putem PikPay sigurnog plaćanja.

Sigurna online
autorizacija i plaćanje

Izgledajte i osjećajte se sjajno - posvetite svojoj kosi njegu kakvu zaslužuje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od Vaših aduta. Kako bismo Vam olakšali put do istinski lijepe kose i frizure, ovog puta predlažemo novootvoreni salon MAGIC! Priuštite sebi nov i zanosan izgled.


Za samo 15 KM vratite Vašoj kosi stari sjaj - pranje, šišanje i feniranje! 

Opis ponude

Ako ste se sami neuspješno ošišali ili ako vam je kosa oštećena, šišanje je spas, a takođe je potrebno kako biste održavali željenu frizuru. Ili jednostavno želite promjenu? U sljedećim situacijama trebali biste razmisliti o šišanju
1. Ispucani vrhovi
Ako su vrhovi vlasi slabi, tanki i gotovo prozirni u usporedbi s ostatkom vlasi, a posebno ako vrhovi rascvjetani te na krajevima imaju sitne bijele “mjehuriće“, vrijeme je da ih odrežete. Naime, ispucani vrhovi s vremenom se mogu proširiti cijelom dužinom vlasi ako ih ne uklonite, pa na vrijeme spriječite dalju štetu.
2. Obojena kosa
Ma koliko pazili, kosa se oštećuje bojenjem, posebno u kućnoj radinosti i(li) “blajhanjem“. Zbog (pre)čestog bojenja najprije nastradaju vrhovi, ali u opasnosti je i vlasište, kosa može postati beživotna i pojačano ispadati. Bojite li kosu, svakako je redovito i šišajte.
3. Kosa izložena toplini
Ako kosu često sušite fenom i(li) je uvijate/ravnate pomoću pegle, može se oštetiti te postati beživotna i osjetljiva na statički elektricitet. Provučete li dlanovima kroz kosu i ona se nakostriješi, vjerovatno je previše izložena toplinskim tretmanima. Uz intenzivnu njegu, toplinska oštećenja možete držati kontrolom pomoću šišanja.
4. Kraća frizura
Kraće frizure, posebno  one u pixie stilu, treba redovito održavati - budući da su slojevi kose kraći, rast i promjene brže se primjećuju. Zato je ključno šišanje svakih četiri do šest sedmica.
5. Nosite šiške
Šiške takođe zahtijevaju redovito održavanje odnosno podrezivanje, možda čak svake tri do četiri sedmice ako ih želite održati savršenima. Odolite iskušenju da ih sami šišate i prepustite to profesionalcima.
6. Kosa vam se “objesila“
Ako vam je kosa izgubila punoću i gipkost, objesila se i beživotna je, vjerovatno je vrijeme za šišanje. Takođe provjerite zdravlje vlasišta i cjelokupno zdravlje, jer kosa reaguje na manjak vitamina ili minerala, hormonske i druge poremećaje.
7. Često nosite konjski rep
Skupljanje kose u konjski rep jednostavno je, a efektno rješenje, no primijetite li da vam je kosa sve neposlušnija, a da rep sve više nalikuje na metlu, vrijeme je za šišanje.
8. Dosadila vam je sadašnja frizura
Možda to što trebate šišanje nema veze sa zdravljem vaše kose, nego jednostavno trebate promjenu. Drastična promjena? Zašto ne, ako ste spremni. Ako pak niste sigurni, počnite s diskretnijim šišanjem. U svakom slučaju, kosa raste, pa nijedna frizura ne mora biti trajna.

marketing
Array
(
  [site_language] => en
)

-

Pregledajte i naše najpopularnije ponude...

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.