Zatvori

FAQ

Kome je namijenjen citydeal.ba?
CityDeal je namijenjen korisnicima različite životne dobi, a prvenstveno mladima, educiranim, dinamičnim osobama koji vole dobre prilike, provode i naravno popuste!

Deal je odličan, kako ga mogu kupiti?
Kupujte kroz par jednostavnih koraka. Prvenstveno napravite svoj citydeal.ba profil (registracija traje manje od 30 sekundi), nakon čega odmah možete izvršiti prvu kupovinu. Kupovinu možete izvršiti i u našim poslovnicama BBI shopping centar (prizemlje) i Sarajevo City Centar (sprat -1), i pri tome platiti gotovinom ili karticom (Visa, Maestro, Master Card).

Do kad mogu kupiti ponudu?
Svaka ponuda je vremenski ograničena. Na stranici predstavljanja ponuda i tačno je naznačeno dokad je moguće kupiti odgovarajuću ponudu.

Koliko krajnjeg korisnika košta citydeal.ba?
Usluga i korištenje citydeal.ba je potpuno besplatna. Svi činimo veliki broj korisnika koji omogućavaju nevjerovatne popuste u Vašem gradu, čak do 90%. Zajedno kupujemo i uživamo u pogodnostima
grupne kupovine.

Kako mogu platiti na citydeal.ba?
Ponude se mogu kupiti MasterCard, Maestro i VISA karticom putem PikPay servisa, gotovinsko plaćanje ili virmanom, također, postoji i mogućnost plaćanja na rate, bez kamata. Internet payment servis za internet plaćanje Vam garantira sigurnost i privatnost svih podataka, obavljajući transakcije unutar nekoliko sekundi i upotrebom visokog stepena enkripcije (256- bitna enkripcija). Plaćanje na CityDeal je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice. Garancija usluga na Internet Payment Servisu osigurana je visokim nivoom zaštite kao što je SSL i PCI DSS certifikat u komunikaciji
sa bankom. Implementiran je i 3D Secure i Verified by Visa. Na svim online payment web pristupnim mjestima je prisutna Extended SSL validacija (256-bitna enkripcija podataka). Kupovinu možete izvršiti i u našim poslovnicama BBI shopping centar (prizemlje) i Sarajevo City Centar (sprat -1), i pri tome platiti gotovinom ili karticom (Visa, Maestro, Master Card).

Koliko vaučera moram kupiti?
Svaki korisnik može odabrati koliko deal vaučera želi da kupi, ukoliko broj vaučera nije ograničen po osobi (npr. 1 osoba = 1 vaučer ili 1 osoba=max. 3 vaučera). Jer, ko još voli da ide sam u restoran?
Molimo Vas poštujte uslove svakog vaučera.

Kupio sam vaučer, šta sada?
Nakon uspješno obavljene kupovine, sačekate da se Deal završi. Ukoliko je Deal dogovoren, odaberete u Vašem profilu tab „moj vaučer“ i isprintajte vaučer. Sa vaučerom idete u prostorije našeg
poslovnog partnera i iskoristite ga. Na svakom vaučeru možete pronaći sve potrebne informacije za upotrebu vaučera.

Šta se desi kada nema dovojno kupaca za deal (ponudu)?
Kada određenu ponudu kupite, njen iznos se rezerviše na Vašoj kartici. Ukoliko ponuda završi uspješno, novac se skida sa Vaše kartice. Ako ponuda ne završi uspješno rezervisana sredstva se
oslobađaju i ništa Vam neće biti naplaćeno.

Kako mogu svoje firmu reklamirati na citydeal.ba?
Jednostavno. Kontaktirajte nas na info@citydeal.ba ili nas pozovite na: +387 33 943 150
Mi ćemo Vas rado posavjetovati.

Vaš citydeal.ba Team

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.