Zatvori

Kako CityDeal radi
Citydeal.ba je prva bosanskohercegovačka web stranica koja nudi interaktivnu uslugu grupne kupovine već od 2012. godine.

Naša misija od početaka našeg poslovanja je biti najbolji u onome što radimo. Tražite kvalitet i inovativnost, mi smo tu da Vam pružimo najbolje od najboljeg i naravno stojimo iza toga! Usmjereni smo u potpunosti prema svojim korisnicima te Vam svakodnevno nudimo zanimljive ponude u Vašem gradu sa popustima koji idu od 50 % pa čak i do 90%.
Prati ponude i priušti sebi zabavu


Prijavi se na City Deal newsletter, ne prepusti ništa slučaju. Zgrabi svoj Deal dana, tako što ćeš kliknuti na KUPI.Obraduj prijatelje i preporuči ponude


Obavijesti svoje prijatelje o City Deal-u i kupovini /ponudi i otkrijete zajednno koje su to TOP ponude u Vašem gradu.
Doživi naj kupovinu


Uživaj sam ili sa dragom osobom koristeći isprintani vaučer, i javi nam kako je bilo.

Sa City Deal-om ćeš doživiti svoj grad s popustima i do 90%! Pretplati se na besplatni newsletter i budi informisan o nevjerovatnim ponudama iz tvojih omiljenih restorana, spa centara, salona ljepote, sportskih događaja, koncerata, kino projekcija, putovanja, poklon vaučera i još mnogo toga po najboljim cijenama!

Obavijesti

Želim da svaki dan u moj Inbox stigne,
samo za mene nova ponuda iz mog
grada.

Mi cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali i imamo razumijevanje o osjetljivost ličnih podataka. Vašu e-mail adresu nećemo davati na uvid trećim licima.