Često postavljena pitanja

Česta pitanja


Kome je namijenjen CityDeal?
CityDeal je namijenjen korisnicima različite životne dobi. Prvenstveno mladim, educiranim i dinamičnim osobama, koje vole dobre prilike, provode i naravno POPUSTE!
 
Deal je odličan, kako ga mogu kupiti?
Kupujete kroz nekoliko jednostavnih koraka.
Najprije napravite Vaš citydeal.ba profil (registracija traje manje od 30 sekundi), nakon čega odmah možete izvršiti prvu kupovinu.
Kupovinu možete izvršiti i putem uplatnice u banci.
Do kad mogu kupiti Deal?
Svaki Deal je vremenski ograničen. Na stranici predstavljanja deal ponude imate tab „Preostalo vrijeme za kupovinu“? gdje je tačno naznačeno do kada je moguće kupiti odgovarajući deal.
 
Koliko krajnjeg korisnika košta CityDeal?
Usluga i korištenje CityDeal je potpuno besplatna. Svi činimo veliki broj korisnika koji omogućavaju nevjerovatne popuste u Vašem gradu, čak do 90%. Zajedno kupujemo i uživamo u pogodnostima grupne kupovine.
 
Kako mogu platiti na CityDeal?
Ponude se mogu kupiti MasterCard, Maestro i VISA karticom putem PikPay servisa, gotovinsko plaćanje ili virmanom.  Prvi domaći servis za brzo internet plaćanje i naplatu Vam garantuje sigurnost i privatnost svih podataka, obavljajući transakcije unutar nekoliko sekundi i upotrebom visokog stepena enkripcije (256-bitna enkripcija). Plaćanje na CityDeal je zbog sigurnosti, jednostavnije realizacije i brzine obrade zahtjeva, limitirano na kreditne i debitne MasterCard, Maestro i VISA kartice. Garancija usluga na PikPay Servisu osigurana je visokim nivoom zaštite, kao što je SSL i PCI DSS certifikat u komunikaciji sa bankom. Implementiran je i 3D Secure i Verified by Visa. Na svim PikPay web pristupnim mjestima prisutna je Extended SSL validacija (256-bitna enkripcija podataka). 
Koliko vaučera moram kupiti?
Svaki korisnik može odabrati koliko Deal vaučera želi da kupi, ukoliko broj vaučera nije ograničen po osobi (npr. 1 osoba = 1 vaučer ili 1 osoba = max. 3 vaučera). Jer, ko još voli da ide sam u restoran? 
Molimo poštujte uslove svakog vaučera!
 
Kupio sam vaučer, šta sada?
Nakon uspješno obavljene kupovine, uvijek sačekajte da se Deal završi. Ukoliko je Deal dogovoren, odaberete na Vašem profilu tab „moj vaučer“ i isprintajte vaučer. Sa vaučerom idete u prostorije našeg poslovnog partnera i iskoristite ga. Na svakom vaučeru možete pronaći sve potrebne informacije za upotrebu vaučera.
 
Šta se desi kada nema dovoljno kupaca za Deal (ponudu)?
Kada određenu ponudu kupite, njen iznos se rezerviše na Vašoj kartici. Ukoliko ponuda završi uspješno, novac se skida sa Vaše kartice. Ako ponuda ne završi uspješno, rezervisana sredstva se oslobađaju i ništa Vam neće biti naplaćeno!
 
Kako mogu svoju firmu reklamirati na CityDeal-u?
Jednostavno! Kontaktirajte nas na naš info e-mail: info@citydeal.ba
ili nas pozovite na: +387 33 943-150 / +387 33 745-1619 i +387 61 790 877
 
Mi ćemo Vas rado posavjetovati!
 
Vaš CityDeal Team


Prijavi se za newsletter

i ostvari ekstra popuste!
Pratite nas
facebook icontwitter iconinstagram icon
citydeal logo
Copyright © 2021 CITYDEAL
osim ako nije drugačije naznačeno.
Sva prava zadržana.


spacer