Pridruži se

Pridruži se


Zašto CityDeal.ba?
CityDeal Vam nudi siguran uspjeh, i promociju Vaše ponude.

Zagarantovani, lojalni novi klijenti
Budući da je definisan najmanji broj kupovina, kako bi ponuda bila uspješna. CityDeal garantuje kupovinu i plaćanje. Naši klijenti nisu u potrazi za "savršenom ponudom", oni su u potrazi za perfektnim izgovorom da probaju nešto novo. Mi dovodimo naše klijente Vama, a Vi pružate zauzvrat najbolju uslugu, jer zadovoljan klijent se uvijek vraća.

Marketing bez rizika – učinkovit i mjerljiv
Nemate direktnih troškova koji su vezani za PONUDU na CityDeal portalu. Mi zarađujemo novac za Vas tako što prodajemo Vašu uslugu. Naši kupci gledaju CityDeal kao City Guide, koji im privlači pažnju i omogućava sve odlične stvari, za koje ranije nisu imali priliku. Na taj način naši kupci saznaju za nove ponude, dok imaju priliku osvojiti nove klijente bolje nego kroz bilo koji drugi oblik oglašavanja.

Velika prezentacija i još veća propaganda
Vašim pristupom kroz CityDeal nudimo Vam blizu stotinu hiljada pretplatnika u Vašem gradu.

Uz podršku partnera u ovom projektu, najjače medijske kuće Novi.ba i Sport.ba vaša ponuda će se naći u online-izdanjima koji su naravno najačitaniji portali u zemlji.

Doprinosimo maksimalno uspjehu Vaše kompanije. Stranica www.novi.ba ima preko 10 miliona posjeta i milion različitih posjetitelja iz BiH i svijeta mjesečno, te blizu 30 miliona otvaranja stranica u istom periodu. Pored medija naši klijenti dijele svoje ponude sa svima, i sa onima koje mogu kontaktirati preko Facebooka-a, Twitter-a i drugih socijalnih mreža. Taj entuzijazam će Vam privući nove klijente i nakon Vaše ponude u narednim mjesecima.Prijavi se za newsletter

i ostvari ekstra popuste!
Pratite nas
facebook icontwitter iconinstagram icon
citydeal logo
Copyright © 2021 CITYDEAL
osim ako nije drugačije naznačeno.
Sva prava zadržana.


spacer